top of page

Miriam van Reijn

Miriam van Reijn, is een traditionele astrologe uit Nederland, die haar ontdekkingsreis van astrologie begon in het begin van de jaren 1970. Met het omarmen van de levende aard van astrologie, dook ze in oude technieken na het intreden van project hindsight waarbij oude geschriften werden vertaald, en studeerde uiteindelijk onder Robert Zoller in 2000, waarbij ze zich onderdompelde in oude kennis en zich verwijderde van moderne esoterische astrologie.

Naast astrologie heeft Miriam verschillende holistische geneeswijzen beoefend met jarenlang praktijk ervaring, zoals shiatsu, voetreflexologie, pranic healing en Reiki, waarbij ze een Reiki-master werd. Door deze technieken te combineren, ontwikkelde ze een unieke benadering van gezondheid en zelfgenezing, waarbij ze anderen begeleid op hun reis naar geestelijke en fysieke welzijn.

Miriam van Reijn Traditioneel astroloog

Miriam heeft meer dan twintig jaar lang de Void of Course Moon samengesteld, waarbij ze traditionele berekeningen gebruikt voor nauwkeurigheid. Haar blog bevat de maandelijkse kalender en tutorials, waarbij abonnees deze automatisch ontvangen via nieuwsbrieven. Om haar werk te ondersteunen en vroegtijdige toegang tot de kalender te krijgen, bezoek haar Patreon-pagina.

Miriams toewijding aan eenvoud zorgt voor praktische bruikbaarheid, waarbij bezoekers worden uitgenodigd om haar blog te verkennen, hun ontdekkingsreis te beginnen en contact op te nemen voor consulten of vragen.

bottom of page